Bestellen

Bestellen gaat heel eenvoudig.  Je plaatst de artikelen die je graag wil kopen in je winkelwagentje.  Als je klaar bent ga je naar de kassa waar je het land kan kiezen waar je bestelling naartoe moet verstuurd worden.  Dit is belangrijk om de verzendingskosten juist te berekenen.  Verder word je vanzelf door het proces geloodst.

Betaling

Eenmaal je bestelling afgerond is, krijg je een bevestigingsmail toegestuurd.  Daarin kan je alle gegevens vinden om de betaling uit te voeren.

Kies je ervoor om met paypal te betalen, dan wordt er een kost gerekend van 0,35 euro en 3,4 procent.  Dit is het exacte bedrag dat paypal aanrekent.  Het wordt automatisch berekend op je totaalbedrag.

Verzending

Wij verzenden je bestelling binnen de vijf werkdagen nadat wij je betaling hebben ontvangen.

Verzendings- en verpakkingskosten

De verzendkosten voor België bedragen 3 euro, voor Nederland 3,50 euro, voor Europa 5 euro, buiten Europa 10 euro.  Voor cadeaubonnen naar België of Nederland is de verzendkost 1 euro.

Retourneren

Indien je juweeltje toch niet aan je verwachtingen beantwoordt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.  Wij kunnen het eventueel aanpassen of je kan het ons terugsturen binnen de 14 dagen.  Wanneer wij het onbeschadigd en ongedragen terug ontvangen, storten wij je aankoopbedrag terug.          

Voorraad

Normaal gezien hebben wij alle juwelen die op de webshop staan in voorraad.  Het kan echter toch eens gebeuren dat er iets uitverkocht is en dat we het moeten bijmaken.  In dat geval nemen wij contact met je op.  Je kan dan zelf beslissen of je voor een ander juweel kiest of een weekje langer wacht op je eerste keuze.

Shopping cart

No items in shopping cart.
© 2009 - 2024 Ginkgo Juwelen | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore